Koor Terpsichore uit Erp

Terpsichore, beschermvrouwe van de koren, dat is de naam van het koor uit Erp waarvoor wij vandaag bij Zaal Van Haandel in Erp een geweldige Ik Hou Van Brabant show hebben verzorgd! De organisatie was eerst al een bakje koffie komen drinken op ons terras om deze dag te bespreken en toen was al duidelijk dat het een gezellig feest ging worden!

We hadden bijna een overload aan informatie vooraf gekregen dus hadden we de luxe positie dat we zelf konden kiezen welke foto’s we gingen bewerken, welke benaderingsvragen we zouden stellen en hoe we de teams zouden aankondigen. Komplimenten aan de organisatie hiervoor!
Na de Brabantse Koffietafel en de super tombola loterij hielp iedereen een handje mee om de zaal vrij te maken voor een aantal tontafels, terwijl het Ik Hou Van Brabant team de apparatuur, de lampekapjes en de petjes klaar ging zetten. Toen alles en iedereen op zijn plek zat, kon het feest beginnen. De vragen over het koor bleken goed te beantwoorden, maar het raden welk bekend koorlid achter de foto’s schuil ging, bleek toch een lastigere klus. Tot slot nog even een groot compliment voor Mieke en de dames van de organisatie voor de muzikale en vocale ondersteuning tijdens de show!

De uitslag
In een gemoedelijke sfeer werd er flink gestreden om de punten. Het witte en rode team wisselde in begin nog van koppositie, maar na een tijdje stond het witte team stevig aan kop. De eindspurt van het blauwe team, mocht helaas niet meer baten, dus ging het witte team met de overwinning naar huis!

De eerste plaats was voor het witte team met punten
De tweede plaats was voor het blauwe team met punten
De derde plaats was voor het rode team met punten

Iedereen super bedankt voor jullie deelname en graag nog een keer tot ziens in Erp of omgeving!

Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dan plaatsen wij die op deze site!

Houdoe, Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marinka van de Laar
  25 juni 2012 om 12:42

  Wat een geweldig leuke avond hebben jullie ons koor Terpsichore bezorgd!! SUPER!!
  Ook een groot compliment voor onze feestcommissie die dit allemaal heeft geregeld.
  Ik zit nog heerlijk na te genieten van onze overwinning, dan witte- gij ut- wel!

  Marinka van de laar

 • Cathy
  25 juni 2012 om 23:42

  Beste Manon en Jeroen, vanavond tijdens de koorrepetitie nog heerlijk nagekletst over het geweldige koorfeest van gisteren? Wat een enthousiasme bij iedereen! Na maandenlang allerlei hints te hebben ontvangen van de feestcommissie, werd het thema ik hou van Brabant gisteren voor het koor onthuld. Jullie bijdrage zorgde voor een superfinale! De sfeer zat er meteen in, er werd flink gestreden, gelachen en natuurlijk gezongen! Bedankt hiervoor en voor de prettige samenwerking! Groet uit erp van Cathy