Kei mooi feestje met de Keien

In het uiterste hoekske van Brabant speelden we vandaag de Ik Hou Van Brabant spelshow met de Keien. Er is maar weer eens bewezen dat je er ook met een klein gezelschap een “kei” mooi feestje van kunt maken!

In Neerkant aangekomen zaten de dames te genieten van het heerlijke zomerzonnetje en was het bijna zonde om binnen te zijn. Gelukkig was iedereen dit snel vergeten want met de gezellige spelletjes zoals de benaderingsvragen, het schortenspel en het roddelen maakte iedereen er een feestje van. Het was duidelijk dat het rode team de diesels waren en het witte team de turbo ingezet had. Het verschil liep al snel op tot ruim 20 punten. Gelukkig kon het rode team toch nog aanhaken en al direct na het starten van de 2de ronden kwam het rode team ruim aan kop. Het rode team stond zelfs zo ruim aan kop dat ze bij de laatste vraag al dachten dat ze er waren. Door een verrassende “100” punten voor het witte team, ging de overwinning uiteindelijk toch naar het witte team met 155 punten. Het rode team eindigde op de tweede plek met 98 punten.

Dames, het was “kei” leuk! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Nicole
    10 april 2017 om 11:58

    Het was inderdaad een keileuke middag met veel jolige strijd en veel plezier. Wat een ontlading dat bleek dat het witte team toch nog kon winnen! Het werd toen even stil aan de overkant! Onze troef ‘ons Drieka’ was nog een heerlijke toegift’
    Chapeau voor de organisatie, het geheel was erg goed verzorgd en werd geweldig leuk gepresenteerd!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder