Just Beat It met brandweerkorps Leende

Voor de tweede keer waren we bij het teamuitje van het brandweerkorps Leende te gast. En als we terug mogen komen zien we dat als een mooi compliment, want dat betekende dat het goed was!

Vorige keer waren we met de Ik Hou Van Brabant show aanwezig, vandaag speelden het korps met hun partners de Just Beat It show. Een echt stukje teambuilding voor deze mannen en vrouwen die altijd al als team paraat staan. In 2 speelrondes werd er gestreden om de Just Beat It bokaal, natuurlijk de eeuwige roem en de foutste bingoprijzen (Wij horen de fluitjes nog 😉 ). En fanatiek dat jullie waren… Maar dat maakte de avond alleen maar tot een top avond in manege De Molenberg! Team groen dacht er even eenvoudig met de overwinning vandoor te gaan maar met “Pech, de helft van de punten weg” en wat geluk voor het blauw team ging Team Blauw er met 91 punten met de overwinning vandoor. Team Oranje eindigde als tweede met 70 punten en tot slot team Groen met 57 punten.
Ontzettend bedankt voor jullie ontzettend fanatieke deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder