Jubileum 75 jarig bestaan Blauw-Wit

Het 75 jarig jubileum van Korfbalvereniging Blauw-Wit uit Handel kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, nog niet al is het de corona periode. In Handel bij Foodies & Zo is plek genoeg zodat we de Ik Hou Van Brabant show coronaproof konden spelen.

Deze avond werd georganisserd voor alle “oud” bestuursleden van de korfbalvereniging. Na het heffen van het glas buiten in de tuin was er voor iedereen binnen een rood, wit of blauw plekje op 1,5 meter afstand geregeld. De 3 teams gingen als vanouds de strijd met elkaar aan. Met een Brabants tintje, een vleugje Blauw-Wit en natuurlijk de nodige dosis humor hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Team wit kwam al snel aan kop. Natuurlijk lieten de oud korfbalsters van team Rood en Blauw het witte team niet zomaar winnen. Bijna was het gelukt om team wit te verslaan, maar de dames van het witte team waren toch te sterk. Zij wonnen met 76 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 73 punten en tot slot team Rood met 62 punten.
Dames, het was een mooi jubileum feestje. Wij wensen de club nog vele mooie jaren toe. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder