Jubilarissen feest De Zorgboog Gemert – Editie 2017

Traditiegetrouw waren we vandaag weer te gast bij De Zorgboog in Gemert om met alle 25- en 40-jarige jubilarissen de Ik Hou Van Brabant spelshow te spelen!

Wanneer je al zo lang in dienst bent bij dezelfde werkgever dan verdien je het natuurlijk om in het zonnetje gezet te worden. Na een bakje koffie en een heerlijke petit-four was het tijd om met de show te beginnen. Iedereen was willekeurig ingedeeld in team rood, wit en blauw, een mooie gelegenheid om ook andere collega’s te leren kennen! Met deze 3 teams werd gestreden om de felbegeerde Ik Hou Van Brabant kalender en natuurlijk de eer. Al snel ging het rode team met een flinke voorsprong aan de leiding. Maar team wit en blauw lieten het niet zomaar gebeuren dat team rood zou winnen. Zo kwamen ze gedurende het spel stukje bij beetje dichterbij waarbij team blauw nog even de koppositie kon overnemen. Deze eer was echter van korte duur want team rood ging uiteindelijk met de overwinning naar huis met 65 punten. Team blauw eindigde als tweede met 61 punten en team wit werd derde met 43 punten!
Dames, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en rode team: gefeliciteerd met de overwinning! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Malona Beekmans
    2 december 2017 om 00:55

    Het spel “ik hou van Brabant” was keileuk tijdens ons jubilarissen feest, dankjewel!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder