Ik Hou Van Sint en Piet – Sint Anthonius Volkel

De goedheiligman is weer in het land, dus het is weer tijd voor de Ik Hou Van Sint en Piet show! Vandaag waren de Sint, zijn Zwarte Pieten en niet te vergeten het Ik Hou Van Sint en Piet team aanwezig in zorgcentrum Sint Anthonius in Volkel! Voor alle bewoners en aanleuners hebben we weer een geweldige middag verzorgd vol met leuke spelletjes en heerlijke meezingers en natuurlijk hebben we weer heerlijk gelachen om de nodige grappen van de Pieten!

Hoofdpiet was captain van het blauwe team, Piet Jozeppe van het rode team en Sinterklaas was de aanvoerder van het witte team. Het team van Sinterklaas nam al snel de leiding en bouwde een flinke voorsprong op. Piet Geer en Piet Goor lieten het er niet bij zitten, of wel Frans? Daar waar het blauwe team met goede zangers en mondharmonica spelers de nodige punten wist te halen, kroop het rode team qua punten steeds dichter bij Sinterklaas. De laatste rondes waren nog spannend en het rode team nam na een flinke strijd de koppositie over en ging uiteindelijk met de overwinning naar huis!
Na ruim 2 uur strijd hadden we de volgende uitslag:
1. Het rode team met 44 punten
2. Het witte team met 43 punten
3. Het blauwe team met 35 punten

Sinterklaas, Zwarte Piet en alle bewoners, aanleuners en vrijwilligers, ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname! We hebben er samen een geweldige middag van gemaakt!
Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen
Ik Hou Van Brabant

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ferry van Melis
  30 november 2013 om 12:35

  Het was weer ‘kei’ leuk, dank daarvoor!

 • Maria Janssen
  2 december 2013 om 14:23

  Het was een super gezellige middag. Aan te bevelen!

 • Piet Jozeppe
  2 december 2013 om 20:08

  Lo que nos reímos.

  súper !!!

 • Frans van den Heuvel
  4 december 2013 om 15:14

  hoi marnon het was een leuke middag mijn vader heeft erg genoten hij had er savonds nog over de groetjes Frans (oja doe je vader en moeder de groeten )

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder