Ik Hou Van Brabant tijdens Vrijwilligersdag Landerd

Vandaag werden de vrijwilligers van Landerd in het zonnetje gezet! Er waren ruim 300 aanmeldingen binnengekomen om aan deze geweldige avond deel te nemen, maar helaas pastten er maar 200 mensen in het Wapen van Reek. Hierbij een verslag van de avond waarbij de speciale Ik Hou Van Landerd show door het Ik Hou Van Brabant Team werd gepresenteerd, afgesloten met een geweldig optreden van de Aimabele Schoften

In 3 spelrondes kreeg iedereen de kans om actief deel te nemen aan deze speciale Ik Hou Van Landerd editie. Met vragen en roddelverhaaltjes over Landerd en natuurlijk ontbraken de bekende Landerdse inwoners niet. We hebben heerlijk kunnen lachen om de aap die veranderde in de burgemeester en om de ethousiaste spelers die de grootste hits meezongen! Helaas was er wat misgegaan bij de levering van de tribunes, maar ondanks dat, hebben we er een geweldige avond van kunnen maken!
Het witte team ging lange tijd aan de leiding, maar het rode en blauwe team wisten goed aan te haken. Het rode team bleek nog een aantal troeven in handen te hebben die samen het laatste rode team vormden en al snel nam het rode team de koppositie over! De einduitslag was dan ook als volgt:
Het rode team: 89 punten
Het witte team: 79 punten
Het blauwe team: 67 punten

Als toegift zorgden Marcel Harmsen en Izak Boom nog voor een geweldig cabaretshow vol muziek en scherpe humor!

Aan alle vrijwilligers, ontzettend bedankt voor jullie geweldige inzet, zowel in jullie vrijwilligerswerk als tijdens deze fantastische avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Kijk de show ook terug op TV-Landerd op 16 december of daarna op www.landerd-tv.nl
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • marielle markese
  23 november 2013 om 10:04

  Het was een super leuke avond, en jullie hebben het het super gepresenteerd.
  Leuk om nog eens mee te maken!!

 • wim verstegen
  24 november 2013 om 11:42

  Het was een super gezellige hilarische lachende vrolijke avond

 • Ferry van Melis
  24 november 2013 om 11:54

  Het was een erg goede show! Aanrader voor iedereen die van een feestje houdt. Komende vrijdag zijn jullie op mijn werk met de ‘Ik hou van Sinterklaas-spelshow’, heb er het volste vertrouwen in dat dat een kei gezellige middag gaat worden voor onze bewoners. Gemeente Landerd, bedankt namens de evenementencommissie van het Wapen van Reek!

 • Anny Ermers
  28 november 2013 om 16:43

  Het vrijwilligersvent van de gemeente Landerd, gehouden op 22 november jl. in het Wapen van Reek was een groot succes. Een te groot succes zou je kunnen zeggen want het aantal aanmeldingen overtrof de capaciteit van de zaal. Ruim 200 honderd vrijwilligers hebben aan deze gezellig avond met o.a. het “Ik HOU Van Brabant” spel deelgenomen.

  Het was een prachtige avond en de reacties van de vrijwilligers waren zeer positief.

  Ook de medewerkers van de organisatie waren positief en hebben op een prettige manier met jullie samengewerkt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder