Ik Hou Van Brabant tijdens Sprang 700!

Het mooie dorp Sprang bestaat 700 jaar in 2013 en dat is natuurlijk reden voor een feestje! Een week lang worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud en natuurlijk mag het Ik Hou Van Brabant team niet ontbreken! Deze keer zat er een speciaal vleugje Sprang over de Ik Hou Van Brabant spelshow zodat iedereen weer wat extra kennis kon opdoen over de historie van Sprang.

Voorafgaand aan de show kon iedereen zich aanmelden en daar werd massaal gehoor aan gegeven. We hadden een muziekteam met muziekverenigingen en koren, dit was het blauwe team. Pro Patria vormde het witte team met hun oranje shirts en het rode team werd gevormd door o.a. de scouting Jan De Rooij en voetbalclub NEO 25 en iedereen die ook mee wilde doen met de show.

In 2 spelrondes van een uur werd flink gestreden om de eerste plek. Waar het blauwe team de eerste helft veel aan kop stond, waren het het witte en rode team die in de tweede helft de eerste plek wisten te veroveren. Het rode team had gewoon de pech dat Henk in het team zat. Henk had iets met “1” en dan zowel boven als onder nul!
Het bleef wel spannend tot de laatste vraag, want elk team kon nog met de overwinning naar huis gaan. Het was dan toch het witte team die met 79 punten met de hoofdprijs naar huis ging, gevolgd door het blauwe team met 76 punten en tot slot het rode team met 72 punten.

Het was weer een top avond! Iedereen nog veel plezier bij alle activiteiten deze week en graag nog eens tot ziens!
Natuurlijk kun je hieronder een reactie achterlaten, ons liken op facebook en volgen op Twitter!

Houdoe en bedankt,
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ina
    27 juni 2013 om 11:00

    Dankzij jullie eigen enthousiasme was het een supergezellige avond !!!!

  • Sandra
    27 juni 2013 om 13:54

    Een groot feest! Geweldig!