Ik Hou Van Brabant met Fanfare Heeswijk

Hoe kan het ook anders dan dat ze bij de fanfare wel weten hoe je een feestje moet bouwen! Vandaag waren we bij Fanfare Sint Willibrord in Heeswijk met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Van uitstel komt gelukkig geen afstel en vandaag was dan eindelijk de dag. Prachtig weer, gezellige mensen en natuurlijk het team van Pop-Up Uitjes. Met een rood, wit of blauw petje op, was het meteen duidelijk wie bij welk team hoorde, geen twijfel mogelijk. En als je dan ook nog 3 goede captains aan het roer hebt staan, dan kan het niet meer misgaan. De 3 teams streden samen om de overwinning met vragen en opdrachten die niet alleen over Brabant gingen, maar natuurlijk ook gepersonaliseerde vragen en opdrachten voor en over de fanfare. Zo werd er in 3 rondes flink gelachen en was met name de jeugd een kanjer in het raden van de liedjes, al bij de eerste noot werd er op de knop geramd en kwamen de titel en artiest er moeiteloos uit. Na 2 spelrondes, een paar biertjes, wijntjes en frisjes later en een hoop lol en gezelligheid, ging de overwinning naar team Wit met 75 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 64 punten en tot slot team Rood met 59 punten!
Mensen van de fanfare uit Heeswijk, ontzettend bedankt voor de gezellige middag en heel graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder