I Love Disco Show Sparta ’30 Handel

Het was alweer 2 jaar geleden dat we te gast waren bij Sparta 30 met de Ik Hou Van Brabant show. Door dit daverende succes mochten we vandaag terugkomen met de I Love Disco show!

Een show vol disco, oude bekenden, films en seks, dat was wat er vandaag op het programma stond! De dansvloerverlichting, spiegelbollen en originele attributen was iedereen al snel in een jaren ’70 stemming! Met de grote hits van Abba, Boney M en The Beatles (Ja, inderdaad, met Let It Be!) herleefden oude tijden als een heerlijk feestje!
Ook tijdens deze show werd een persoonlijk tintje verwerkt met leuke foto’s en specifieke vragen over de club in de jaren ’70. Het blijkt maar weer dat dit altijd een leuke uitwerking heeft! Zeker met de vele afwisseling met muziek van The Village People, Luv en Queen werd het een waar Disco feest!

De uitslag:
Door de organisatie waren de teamnamen toegekend met typisch Jaren 70 namen uit Andel. Na een spannende strijd waarbij de teams de koppositie van elkaar over wisten te nemen, hadden we na 2 uur quizzen en showen de volgende uitslag:
Op de eerste plaats Team Wollencamp met 82 punten. Dit team ging dan ook met de geweldigste eerste prijs naar huis die we maar konden vinden!
Op de tweede plaats Team Zandplaat met 61 punten
Op de derde plaats Team Jan Klaassenhof met 44 punten

Iedereen super bedankt voor jullie deelname en wie weet tot ziens met 1 van onze shows!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • bianca
    12 juni 2012 om 14:15

    wij waren ook weer zeer tevreden.. we hebben een top avond gehad met veel strijd en gezelligheid….
    Erg leuke foto`s!!!!

    tot de volgende keer met weer een andere verassende show!!!!!