Ik Hou Van Kerst, midden in de zomer!

Ho Ho Ho. Nee, er gaat niks mis op deze website, vandaag waren we met de Ik Hou Van Kerst show echt te gast bij Brabantzorg locatie Sint Antonius in Volkel!

Elk jaar wordt er een feestweek georganiseerd voor de bewoners van Sint Antonius en dit keer was het thema “Winter”. Het was een volle week winter midden in de zomer met een après ski feest en snert met pannenkoeken! Natuurlijk valt kerst ook ieder jaar weer in de winter en met de Ik Hou Van Kerst show is het feest natuurlijk compleet. Gelukkig was het vandaag niet zo snikheet en konden we er in het muziekcentrum een mooie middag van maken. Met de kerstmuts op hebben we een fantastische middag gehad met een berg spelletjes, vragen en opdrachten met het thema “kerst”.
Doordat het rad op de “100” bleef steken bij de laatste vraag, kwam het blauwe team, ondanks dat zij met het minst aantal deelnemers waren, als winnaars uit de bus met 143 punten. Team wit eindigde als tweede met 39 punten en team rood eindigde als derde met 26 punten.

Dames en heren van Brabantzorg Sint Antonius, bedankt voor deze gezellige middag! Vrijwilligers bedankt voor jullie fantastische bijdrage!

Wie weet tot ziens! Ho Ho Ho!
Manon en Jeroen