Ik Hou Van Kerst met buurtvereniging De Bluumkes

Let it snow, let it snow! Ook vandaag was de sfeer al helemaal perfect voor de Ik Hou Van Kerst show door het flinke pak sneeuw dat vandaag gevallen is. Met buurtvereniging de Bluumkes hebben we de kerst alvast goed ingeluid!

Door het trekken van een harten, schoppen of ruiten kaart werden de teams gevormd en zo kon er eerlijk aan de strijd begonnen worden. Tenminste, dat dachten we. Even leek namelijk dat het witte en rode team puntloos door de show heen zouden gaan en dat alle punten naar team blauw gingen. Vraag na vraag en spel na spel werd er door team blauw een flinke hoeveelheid punten verzameld. Gelukkig hadden het witte en rode team een goede tactische bespreking gehouden in de pauze, waardoor zij een flinke inhaalslag konden maken na de pauze. Toen het tijd was voor de Drieka’s bleek dat er hier en daar wat gesjoemeld was zodat er geen punten herverdeeld werden. Bij de laatste vraag was alles ineens weer mogelijk, maar de overwinning ging uiteindelijk toch naar team blauw met 84 punten. Team rood eindigde als tweede met 68 punten en team wit eindigde als laatste met 34 punten.

Alle buurtjes van de Bluumkes, wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een sprankelend 2018! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder