Ik Hou Van BrabantSport bij SX-tival Eindhoven

Bij hét sportfestival van Brabant, het SX-tival in Eindhoven, kon het Ik Hou Van Brabant team natuurlijk niet ontbreken! Speciaal voor de organisatie BrabantSport maakten we de Ik Hou Van BrabantSport show op maat. Met de scherpe presentatie van gastpresentatrice Christel de Laat was het een fantastische aftrap van dit Grootse evenement!

De BrabantSport organisatie had niet de minste gasten uitgenodigd om de teams aan te voeren: Meervoudig Nederlands kampioenen en Olympische sporters Maikel Scheffers, Lidewij Welten, Sanne Voets en Bas Verwijlen. Daarnaast waren ook te gast Michiel Reijnders en Saraï Pannekoek van Talentontwikkeling, Roald van der Vliet en Harmen Bijsterbosch van Innovatie en Technologie en Simon van den Boomen en Gijs Bartels van Evenementen.
Na het voorstelrondje trapte Christel direct af met de Ik Hou Van BrabantSport show waarbij team rood en wit de strijd met elkaar aangingen. Met het heerlijke Brabantse accent en de scherpe en humoristische opmerkingen werden zowel de deelnemers als het publiek getrakteerd op een fantastische middag. In een rap tempo wisselde Christel de vragen of met mooie anektdotes. De scores gingen tot aan de worstenbroodjes lekker gelijkop. Pas na de brake wist het rode team een voorsprong te nemen door een iets hogere reactiesnelheid en de winst bij het sportletterspel. Maar zoals Christel al zei, bij de laatste vraag is nog alles mogelijk. Gelukkig was Lidewij net op tijd op stoom en met een reactiesnelheid van minder dan 1/1000ste seconde, een ferme draai aan het rad en de mazzel dat het rad op de 100 punten bleef steken, ging team Wit onder leiding van Lidewij en Maikel er met de hoofdprijs vandoor!
Maikel, Lidewij, Saraï, Harmen en Gijs van harte gefeliciteerd met de overwinning en Bas, Sanne, Michiel, Roald en Simon, jullie waren een fantastische tegenstander!
Houdoe en Bedankt!
Christel, Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • BrabantSport
    18 september 2017 om 20:41

    Namens BrabantSport hartelijk dank aan Jeroen en Manon van Ik hou van Brabant. Het was een geweldige middag, heel goed georganiseerd…met een prettige samenwerking vooraf!
    We hebben van het publiek alleen maar positieve reacties gehad, dus zeker een aanrader om met Jeroen en Manon te werken! Nogmaals bedankt toppers!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder