Hélène Sarah! Bij La Casserole in Veghel

Hélène Sarah! Dat moet gevierd worden en wel bij La Casserole in Veghel. En om nou een feestje te geven zonder het Ik Hou Van Brabant team, dat kan eigenlijk niet. Voor deze keer een zittende Ik Hou Van Brabant show, maar zeer zeker niet minder gezellig!

Nadat de zus van Helene de groepen ingedeeld had, kon de strijd beginnen! Het witte team was er heilig van overtuigd dat ze zouden winnen en ook het rode team was redelijk zeker van zichzelf. Later zou blijken dat het blauwe team er mooi met de overwinning vandoor zou gaan! 50 jaren jong, die Hélène, Sarah! Iedereen heeft genoten van de avond, maar jij volgens ons het meest, voorop in de polonaise bij Abba!
Na een kleine 2 uur strijd, ging het blauwe team met de winst naar huis met 94 punten, gevolgd door het witte team met 88 punten en het rode team met 70 punten.

Kei bedankt, het was een mooi feest! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Anja van Kampen
    14 september 2014 om 09:11

    Het was een super leuk feest, dankzij het team ik hou van Brabant. Iedereen vond het erg gezellig. Leuke opdrachten, heel afwisselend. Goede presentatie, hartstikke goed verzorgd! Iedereen heeft enorm genoten. We zullen er nog vaak over napraten!

  • Frank & Annemarie Noltes
    15 september 2014 om 20:40

    In 1 woord GEWELDIG. We hebben echt zoveel lol gehad en genoten. Aanrader voor zowel klein als oud. Super georganiseerd. Ook de presentatoren waren helemaal top. Dit houden we zeker in ons achter hoofd. Echt super.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder