De Grote Groep 8 Show met ’t Palet

Al jaren is het een traditie, de Grote Groep 8 Show met basisschool ’t Palet uit Heeswijk-Dinther. Ook dit jaar reisden we af naar het mooie kampgebouw in Eersel om er een fantastische avond van te maken.

Na een drukke sportdag, een hete douche en een heerlijk buffet, was het rond de klok van kwart voor 8 tijd voor de Grote Groep 8 Show. Het was aan de gezichtjes te zien dat er al aardig wat energie verbrand. Niet alleen de energie was verband, ook keken sommige snoetjes en nekjes mooi rood. Toch was iedereen weer in voor een avond vol met spelletjes. Teams rood, wit en blauw streden samen om de felbegeerde titel en natuurlijk om de lekkere prijzen. Team blauw ging al snel aan kop, maar team wit en rood deden toch nog alle moeite om dit team in te halen. Helaas eindigde voor team wit het rad ook nog een keer op de pech en lukte het team rood nét niet om genoeg punten te halen. Daarom ging na 2 ontzettend gezellige spelrondes team blauw met de hoofdprijs naar huis met 68 punten, gevolgd door team rood met 53 punten en tot slot team wit met 43 punten.
Jongens en meisjes van groep 8, bedankt voor de geslaagde avond! Heel veel plezier nog de laatste weken in groep 8 en succes volgend jaar op de middelbare school!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder