Grote Groep 8 Show ’t Palet

De Grote Groep 8 show voor ’t Palet in Heeswijk-Dinther was weer een groot succes!

Al jaren komen we trouw een avond verzorgen op het eindkamp van groep 8. Dit jaar was anders, maar niet minder leuk! In plaats van een schoolkamp was er een complete feestweek georganiseerd waar ook een plaatsje voor het team van Pop-Up Uitjes met de Grote Groep 8 Show was. Vanavond hebben we de groep achters flink tegen elkaar laten strijden met leuke spelletjes, quizvragen en natuurlijk gezellige muziek. De teams waren lekker aan elkaar gewaagd. Even liep team wit flink uit, maar na de pauze kwamen team rood en blauw toch echt dichtbij. Zo dichtbij dat team blauw zelfs de koppositie over kon nemen. Na een spannende finale ging de overwinning naar team blauw met 43 punten! Team wit eindigde als tweede met 37 punten en tot slot team rood met 20 punten.
Jongens en meisjes bedankt voor deze fantastische avond welke voor ons ook nog eens heel bijzonder was (Onze jongste dochter zat zelf in deze groep 8). We zullen hier nog vaak aan terugdenken en we denken dat jullie dit ook niet snel zullen vergeten!
Succes op de middelbare school, maar nu eerst nog een fijne feestweek met overnachting en dan een lekkere welverdiende vakantie!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder