De Grote Groep 8 Show met ’t Maxend uit Nistelrode

Het schooljaar nadert weer zijn einde, dus is het weer tijd voor de groep 8 kampweken. Daarmee is het dus ook weer tijd geworden voor de Grote Groep 8 shows en de eerste van dit seizoen was met Basisschool ’t Maxend uit Nistelrode!

In de Coxse Boerderij in Gemert waren we er voor alle groep 8 leerlingen om er een mooi feest van te maken. Het was aan de kids te merken dat zo’n kamp er lekker inhakt want met zo’n vol programma is het echt een ‘zware’ week! Iedereen had er super veel zin in en samen met de enthousiaste meesters en juffen was het al gelijk één groot feest. Natuurlijk hielpen wij links en rechts wel een handje mee, maar jullie hebben echt zelf al die punten bij elkaar gehaald. Met spellen zoals “De onderzoeker”, “Het letterspel”, “Roddelen” en natuurlijk een flinke dosis muziek werd het een avond om niet snel te vergeten!
Na 2 spelrondes en een spannend finalelied, ging de nipte overwinning naar Team Wit! Zij gingen er met 65 punten met de overwinning vandoor. Team Blauw eindigde als tweede met 62 punten en team Rood eindigde net derde met 48 punten!
Jongens en meisjes, juffen en meesters, super bedankt voor de top avond!
Groetjes, Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder