De Grote Groep 8 Show BS ’t Palet Dinther

De Grote Groep 8 Show 2016 voor Basisschool ’t Palet uit Dinther was één groot feest! Met zo’n leuke groep en begeleiding zouden we eigenlijk iedere week wel een feestje willen bouwen!

De jongens en meiden uit de groepen 8 waren lekker door elkaar gehusseld, zodat we met 3 teams de strijd konden aangaan. En een strijd zou het worden: Team rood bleef even achter en had de pech dat ze maar liefst 2 keer achter elkaar de PECH prijs draaiden, team wit daarentegen ging er als een speer vandoor. Met Geertje als captain van team blauw, bleef het blauwe team nog aardig aangehaakt en met name bij het grote Logospel werden er flink wat punten gescoord door het blauwe team. In de pauze had het rode team een goede tactiekbespreking gehouden en captain Suus wist het rode team weer ver omhoog te trekken met met name de topografie vragen en natuurlijk de snelle tijd bij het schortjesspel!
Op het eind was het echt spannend, de scores lagen dicht bij elkaar. Zou Sam met haar witte team winnen of zou toch team rood er met de overwinning vandoor gaan… Nee, de eerste prijs ging welverdiend naar team BLAUW met een score van 74 punten!!
De einduitslag:
1 Team Blauw, 74 punten
2 Team Wit, 65 punten
3 Team Rood, 56 punten

Iedereen echt super bedankt voor jullie enthousiaste deelname!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder