Groepsuitje De Plekkers Sint Oedenrode

Wat hebben zij hier naar uitgekeken, De Plekkers uit Sint Oedenrode. Twee jaar geleden boekten zij ons voor Just Beat It maar helaas…… iedereen kent het sprookje..

Vandaag was het zover, eindelijk met z’n allen weer bij elkaar om te feesten en te quizzen. Met als coach Denise van team blauw en Teun van team oranje en Franck met team groen kon de strijd beginnen. De gezelligheid en strijd zat er al meteen goed in. Met diverse leuke opdrachten wist team blauw flink wat punten te scoren tijdens het spel schreeuwen. De verdubbelaars werden allemaal in gezet door de teams, team groen wist met het tekenen flink wat punten te scoren. Elk team was fanatiek tot het einde. En heb je Bingo dan kreeg je ook nog eens een fantastisch leuk cadeautje. Nadat iedereen gezongen had mochten de coaches van de teams de enveloppen gaan trekken. Helaas ging het hier bij Team Blauw helemaal mis, zij raakten de helft van de punten kwijt. Bij team Oranje pakte de finale juist ontzettend goed uit waardoor we de volgende einduitslag hebben:

  1. Team Oranje 131 punten
  2. Team Groen 98 punten
  3. Team Blauw 60 punten

Wij willen jullie bedanken voor jullie leuke en geweldige interactie tijdens dit uitje. Graag tot ziens op 1 van onze andere gezellige uitjes en als je nog een reactie voor ons hebt, laat die hieronder dan achter, dat vinden wij altijd super leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder