Gepersonaliseerd Vriendenuitje Bergeyk

Ook voor een origineel vriendenuitje ben je bij Pop-Up uitjes aan het goede adres! Dat dachten Saskia en Erwin ook en boekten de gepersonaliseerde Ik Hou Van Brabant spelshow voor hun vriendenuitje in Bergeyk.

Met zanger Bas in ons voorprogramma zat de sfeer er al goed in toen we arriveerden bij de vakantieboerderij in Bergeyk. En toen iedereen ingedeeld was in een team kon de strijd dan ook meteen goed beginnen. Met een flinke dosis gepersonaliseerde vragen, foto’s, filmpjes en opdrachten werd het ècht jullie show! Natuurlijk mag bij de Ik Hou Van Brabant show de Brabantse gezelligheid niet ontbreken en vloeide het gerstenat met het blauwe etiket rijkelijk. Zo vloog de tijd voorbij waarbij team Rood al vrij snel op een voorsprong kwam. Team wit en blauw bleven samen zij-aan-zij achter. Bij de finale was alles nog mogelijk, maar toch ging de overwinning naar team Rood met 84 punten. Team wit eindigde als tweede met 64 punten en tot slot team blauw met 45 punten.
Vriendengroep Lochte Bocht, bedankt voor dit gezellige vriendenuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder