Geert en Els 50 jaar getrouwd!

Voor het 50-jarig jubileum van Geert en Els, reisden we vandaag af naar Liessel. Samen met alle vrienden en familie speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow (Met een vleugje Limburg)!

Tijdens het kennismakingsgesprek werd al duidelijk dat het bijna niet anders kon dan dat het een gezellig feest zou worden. En omdat de één uit Limburg kwam en de ander uit Brabant wilden ze graag de Ik Hou Van Brabant spelshow met een vleugje Limburg en dat was natuurlijk geen probleem.
Nadat de teams en hun captains Jeroen, Kim en Giel gevormd waren, kon de strijd beginnen. Al snel nam team blauw de leiding en werd uit volle borst “Stil aan de overkant” naar team rood geroepen. Echter naarmate de show vorderde, vorderde wel de scores van team wit en team rood waardoor de rollen omgedraaid werden. Jeroen wist met zijn team het ene na het andere spel te winnen. Na afloop van de spelshow zei zijn moeder Els “Die Jeroen, die wint nou altijd!”. En zo ook deze keer. Team rood ging met 89 punten met de eerste prijs naar huis. De tweede plek was voor team wet met 67 punten en tot slot team blauw met 45 punten.
Geert en Els, bedankt dat wij op jullie feest mochten zijn. Het was een prachtige middag! Heel veel geluk nog samen en op naar het volgende jubileum!
We vinden het altijd leuk om jullie reacties te lezen, dus laat er één achter onder de foto’s.
Houdoe en bedankt, Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Jeroen
  9 juli 2017 om 12:34

  Hoi Manon en Jeroen,

  Zoekende naar een passende activiteit voor de gouden bruiloft van mijn ouders werd in het eerste gesprek direct duidelijk duidelijk dat we bij jullie aan het juiste adres waren. Mijn zus Kim en ik hebben verhalen gehoord van onze ouders die we nog niet kenden.
  De voorbereiding was leuk en er kwamen allerlei herinneringen van vroeger. Jullie hebben deze herinneringen goed verwerkt in het spel en dit resulteerde in een heel gezellige middag.
  Bedankt voor jullie bijdrage aan dit geslaagde feest.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder