Feestweek Sint Antonius verzorgingshuis

Met een luid onthaal van Prinses Beatrix werd de feestweek van verzorgingshuis Sint Antonius uit Volkel geopend. Het thema van dit jaar was Ik Hou Van Holland dus mochten wij niet ontbreken met de Hou Van Holland spelshow!

Voor de bewoners waren wij geen onbekende gasten want eerder waren we al met de Ik Hou Van Holland en de Ik Hou Van Kerst spelshows aanwezig. Dit keer waren natuurlijk alle vragen en opdrachten geheel voor dit thema samengesteld en zijn we allemaal weer een beetje wijzer geworden over alles wat met Nederland te maken heeft. Ondanks de temperaturen buiten, was het in de tent best om te hebben. We hebben het gewoon een tandje rustiger aan gedaan. De opdrachten liepen dit keer uiteen van rustige kennisvragen, gezellige Hollandse muziekvragen (uit de oude doos natuurlijk) en fanatieke doe-spelletjes. Zo kon iedereen weer meedoen en was het voor iedereen een gezellige middag!
Dames en heren, bedankt voor de gezellige middag, nog een fijne feestweek toegewenst (We hebben gehoord dat niemand minder dan Imca Marina nog gaat komen) en wie weet tot ziens!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder