Feestweek Giessen met Ik Hou Van Brabant en Mini Playbackshow

Na een succesvolle show voor het dorpsfeest van Andel in 2012, waren we vandaag te gast bij het buurdorp Giessen. De feestweek van “Je maintiendrai” is hier in volle gang en deze avond stonden de mini playback show en de Ik Hou Van Brabant spelshow op het programma. Naast het verzorgen van de spelshow voor de ouders, presenteerde het Ik Hou Van Brabant team ook de mini playbackshow en zorgde voor de muzikale omlijsting.

Maar liefst 10 acts hadden zich ingeschreven voor de mini playback show. Met de allerkleinsten werd een start gemaakt van deze gezellige avond. Na 5 optredens werd de avond afgewisseld met de eerste ronde Ik Hou Van Brabant voor de volwassenen (en natuurlijk ook voor de kinderen!). De drie teams werden vanzelf gevormd toen de rode, witte en blauwe petjes door de zaal gingen. Na drie kwartier spelen lagen de scores dicht bij elkaar, maar het blauwe team had wel de leiding genomen.
Daarna was het tijd voor de 2de ronde mini playback show, met Merel en de 4 acts in de categorie “Oudsten”. Alle kinderen hadden flink gestudeerd op hun stukjes, het resultaat mocht er wezen. Uiteindelijk gingen Merel en Tamira en Fenna met de eerste prijs naar huis! Van Harte Gefeliciteerd!

Tot slot werd nog de finaleronde van de spelshow gespeeld. Het witte team wist nog een flinke eindsprint te maken, waardoor zij met de overwinning naar huis gingen!

De uitslag:
1. Het witte team met 73 punten
2. Het blauwe team met 68 punten
3. Het rode team met 55 punten

Allemaal bedankt voor jullie deelname!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Bardina
  28 april 2013 om 08:54

  He Ik hou van Brabant,het was een super gezellige avond met jullie erbij,het spel was super leuk zo zie je je dorpsgenoten is op een andere manier.Leuke foto,s van de playbackshow dat ging trouwens ook super.

 • Colinda
  28 april 2013 om 12:57

  Was zeker een geslaagde avond met jullie! Bedankt war!

 • lenes
  29 april 2013 om 18:56

  het was een superavond bedankt ook namens tinus