Feestavond vrijwilligers VV Handel

Vandaag waren we net als vorige week weer in Handel en net als een paar jaar geleden waren we weer te gast bij VV Handel. Dit keer niet met de Ik Hou Van Brabant show, maar met Just Beat It! Het leek moeilijk om het succes van enkele jaren geleden te evenaren, maar volgens ons is het toch weer gelukt!

Nadat iedereen met een oranje, rode of blauwe borrel was ontvangen en iedereen met touwtje trekken eerlijk een kleur had gekozen kon de strijd beginnen. Alle hardwerkende vrijwilligers van deze Handelse voetbalclub werden vandaag getrakteerd op een gezellige avond en daarbij mogen wij natuurlijk niet ontbreken! De avond begon met name voor team blauw erg sterk. Naarmate de show vorderde wisten echter team oranje en groen steeds meer punten te scoren en mede door de vele bingo’s in team groen, namen zijn op het eind toch de koppositie over. Na de spanende finale waarbij alles nog mogelijk leek was het echter dikke pech voor team blauw en oranje waardoor team groen met een ruime zege (135 punten) met de overwinning naar huis ging. Team Blauw eindigde als tweede met 88 punten en last but not least team Oranje met 51 punten.
Dames en heren van Voetbalvereniging Handel bedankt voor deze wederom zeer gezellige feestavond! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder