Feestavond TWC Ons Verzet

Vandaag waren we in Werelddorp Schaijk! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow waren we te gast bij de hoofdsponsor van TWC Ons Verzet: Café Zaal Potter in Schaijk natuurlijk.

Nadat we gespot waren bij Van Dinther Bouwbedrijf, wist de organisatie direct dat ze de Ik Hou Van Brabant spelshow moesten boeken voor de jaarliijkse feestavond. Met alle toegeleverde informatie konden we van deze avond ook écht jullie avond maken met vragen over de club, foto’s van leden en de logo’s van sponsoren. Nadat het klassement bekend gemaakt was, kon de top 3 gelijk aan de slag want zij waren de captains van de teams. Onder het genot van de nodige drankjes en hspjes werd er over en weer flink gestreden. Team wit ging er als een speer vandoor, maar werden in de loop van de show toch ingehaald door team rood. Hoewel team blauw wat achterbleef, wist ook dit team zich naar boven te werken waardoor bij de finaleronde alles nog mogelijk was. Uiteindelijk ging de overwinning naar team Rood met 79 punten. Team wit eindigde als tweede met 76 punten en tot slot team blauw met 67 punten.
Dames en heren, bedankt voor de gezellige avond. Wij zijn bang dat het met al dat bier het morgenvroeg toch wel even pijn zal doen op de fiets, maar ook dat komt wel goed. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ronnie Panken
    14 oktober 2018 om 17:00

    Leuke avond, goed georganiseerd. Jammer dat we 3e
    zijn geworden. Er zat nog meer in ons team als we nog ff meer de tijd hadden gehad. 😉

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder