Feestavond Tourclub Handel

Vandaag waren we, net als 2 weken geleden, uitgenodigd voor de feestavond van een tour wielerclub. Dit keer waren we bij partner locatie ’t Hôfke in Handel voor de Tourclub Handel. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het een avond om niet snel te vergeten!

Na de opening door aftredend voorzitter Mark en de uitreiking van de prijzen kon de show beginnen. Zoals gebruikelijk hadden we 3 teams, Team Rood, Team Wit en Team Blauw met ieder hun eigen captain. Al snel ging team Wit ruim aan kop en even dacht ze er zo met de hoofdprijs vandoor te gaan. Maar niets was minder waar toen Noud zo’n beetje alle liedjes wist te raden, kwam team Blauw al snel dichterbij. Natuurlijk had ook team rood zo zijn talenten (en Jos), maar die kwamen er vandaag gewoon niet altijd even goed uit. Al met al werd er flink fanatiek gestreden en gelachen en na 2 spelrondes kwamen we tot de volgende einduitslag:
1. Team Blauw met 95 punten
2. Team Wit met 59 punten
3. Team Rood met 55 punten
Dames en heren van tourclub Handel, het was een top feestavond! Bedankt voor jullie fanatisme en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder