Fanfare Sint Hubertus Dongen

Na een drukke dag vol activiteiten stond het Ik Hou Van Brabant team klaar om met de leden van fanfare Sint Hubertus een feestelijke afsluiting van de dag te verzorgen. Nou, dat is echt helemaal goedgekomen, het was een fantastische avond!

Sjoerd wist wel wie hij moest bellen toen hij de feestavond voor de fanfare moest regelen: Ik Hou Van Brabant. Voor deze gelegenheid reisden we dan ook af naar cafรฉ Het Vaartje in Dongen, de stamkroeg van fanfare Sint Hubertus. Teams rood, wit en blauw gingen vanavond startten deze avond samen aan de strijd. Moeten we er wel bij vermelden dat het eigenlijk meer een strijd was tussen team Wit en Blauw, team Rood hing een bietje “An de achterste mem”. Halverwege de show lagen de scores van team Blauw en Wit zo rond de 40 tot 50 punten, terwijl team Rood met een schamele 3 punten stond te kijken. Ondanks dat werd er door alle 3 de teams flink gestreden met alle spellen die we deze avond gedaan hebben.
Na 2 spelrondes moet het toch een beetje zuur zijn geweest voor team Blauw. Ze stonden werkelijk vanaf moment 1 aan kop en leken onverslaanbaar. Bij de laatste vraag sloeg het noodlot echter toe en ging team Wit er mooi met de overwinning vandoor met 95 punten, gevolgd door team Blauw met 89 punten en tot slot team Rood met 24 punten.

Iedereen bijzonder bedankt voor de kei gezellige avond en alle lieve reacties! Laat onder de foto’s nog even een bericht achter, dat vinden wij altijd leuk.
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • B klmenai
  18 september 2016 om 10:34

  Een zeer geslaagde avond groetjes bert klmenai

 • Tonny Kimenai
  18 september 2016 om 14:00

  Het was een geweldig leuke en gezellige avond. Heel veel gelachen.

 • Pascal en irma
  19 september 2016 om 20:04

  Top feestje zie foto’s
  Dit moeten we vaker doen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder