Eerste Try-Out Just Beat It met Wanou in Erp

Vanmiddag was de eerste try-out van de nieuwe Just Beat It Spelshow met vriendengroep Wanou in Erp! Een spannende middag voor zowel ons als de deelnemers!

Toen Suzanne hoorde dat we met een nieuwe show zouden gaan komen, twijfelde ze geen moment en wilde zij met haar vriendengroep Wanou wel als proefkonijn fungeren. Na maanden voorbereiding moest het vandaag voor de allereerste keer gaan gebeuren. Aan alle ontzettend leuke en positieve reacties te horen, was deze voorbereiding niet voor niets geweest, want het was een middag om niet snel te vergeten. Met spellen als Just Scream It, Just Stack It en het MiMiMiMiMiMime it spel was het een actieve en afwisselende strijd. Hier en daar waren natuurlijk nog wat kleine aandachtspuntjes maar we kunnen gerust zeggen dat we er helemaal klaar voor zijn!

Alle Wanou vrienden, kei bedankt voor de gezelligheid, het enthousiasme en de feedback die we mochten ontvangen! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Susan
  9 april 2017 om 14:30

  Manon en Jeroen.

  Wat een beleving was dit weer. Een try-out om nooit te vergeten. Wat hebben we tranen gelachen met alle hilarische vragen en opdrachten. Geweldige middag gehad met z’n allen. Iedereen had het er nog tot laat in de uurtjes over hoe leuk het was geweest! Complimenten!
  Tot snel!

  Groetjes Susan en de rest van Wanou!

 • Suzanne
  9 april 2017 om 14:35

  Het was super!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder