Dweilorkest Krulkapel Heesch

Na 2 jaar mochten we dan eindelijk naar Heesch voor het uitje van dweilorkest de Krulkapel uit Heesch! Waar corona iedere keer ervoor zorgde dat het uitje verzet moest worden, konden we vandaag dubbel en dwars los gaan met de Ik Hou Van Brabant Spelshow!

Er moest echt gefeest worden voor 3 jaar, dat was al snel duidelijk. Al bij de eerste deun zat de sfeer er meteen goed in. In 3 teams werd er gestreden om de felbegeerde hoofdprijs. Hoewel het er af en toe flink krulde en er een gezonde dosis rivaliteit was tussen team rood, wit en blauw, werd er toch ook flink aan teambuilding gedaan. Team rood begon met de koppositie, maar al snel nam wit deze plek over. Na de pauze kwam team blauw flink op dreef en na een spannende finale ging dit team er met de overwinning vandoor. We hadden de volgende einduitslag:

 1. Team Blauw met 94 punten
 2. Team Wit met 77 punten
 3. Team Rood met 63 punten
  Beste mensen van de Krulkapel uit Heesch, bedankt voor de ontzettend gezellige avond, het was er weer eentje voor in de boeken! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Yvonne
  4 juli 2022 om 10:26

  Wij vonden het allemaal een topavond!! De show Ik hou van Brabant was op zun Brabants gezegd kei leuk!! Wij hebben er als dweilorkest een hele mooie herinnering bij, bedankt voor de gezellige show!

 • Pierre
  11 juli 2022 om 01:16

  Beste popup-uitjes,

  Wat een mooie, gezellige, fantastische avond hebben wij, mede dankzij jullie, gehad.
  Iedereen wordt op een leuke wijze bij het spel betrokken.. Erg professioneel aangepakt, echt overal goed over nagedacht. Weer ouderwets gelachen en lekker mee gezongen..Voor herhaling vatbaar. 👌

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder