Dubbel feest met brandweer Nistelrode

Op deze bijzondere 1 april speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow met Brandweer Nistelrode. Niet alleen het spelen met deze ploeg brandweerlieden en hun partners maakten deze dag bijzonder, 1 april is óók de verjaardag van Ik Hou Van Brabant!

Nadat de eerste pilsjes achter de kiezen waren, kon de show beginnen! Nadat de teamcaptains bekend gemaakt waren, zat de strijd er gelijk goed in. Team Blauw had wat tijd nodig om in de show te komen, terwijl team Rood al snel aan kop kwam. Als rode draad door de show liep vandaag ook Ons Drieka. Het bleek toch lastig om deze goed te beschermen. Hoewel de tactiekbespreking van team blauw in de pauze zijn vruchten afwierp na de pauze, bleek het toch niet voldoende om team Rood te verslaan. Na 2 spannende speelrondes ging de overwinning naar team Rood met 87 punten. De tweede plek was voor team blauw met 59 punten en tot slot team wit met 51 punten.

Brandweerlui en partners, kei bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Hans
    21 april 2017 om 10:57

    Het was een zeer gezellige avond. Manon en Jeroen wisten er een gezellige en spannende avond van te maken. Bedankt daarvoor. Zeker de moeite waard.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder