Dorpsfeest feestweek OV Juliana Andel

Feestweek in Andel met als thema Ik Hou Van Holland, daar mag het Ik Hou Van Brabant team natuurlijk niet ontbreken! Na eerder al succesvol een Ik Hou Van Brabant en een Ik Hou Van De Jaren ’70 show te hebben gegeven voor de voetbalclub in Andel, hadden we deze keer de eer om de zaterdagavond show te zijn van het 4-jaarlijks dorpsfeest en niet zonder succes!

Toen we Andel binnen kwamen rijden was het al meteen duidelijk dat het aan enthousiasme niet ontbreekt in Andel! Mooi en ruim versierde straten sieren het dorp deze week. Ook de teams bleven maar binnenstromen en uiteindelijk hadden we een mooi gevulde tent met 3 enthousiaste teams: Het rode, witte en blauwe team.

Na de eerst paar rondes leek de strijd al bijna gestreden, het witte team lag met een grote voorsprong aan de leiding en het blauwe en rode team hadden moeite om aan te haken. Zowat alle punten van de muziekvragen en Brabander raden van het scherm gingen naar het witte team. Maar zoals we al vaker hebben gezien, is deze goede start geen garantie voor de overwinning, zeker nu de PECH prijs op het rad is geplaatst.

Na de prijsuitreiking van de mooist versierde straat en het mooist versierde huis, ging de tweede ronde van start. In deze tweede ronde knokte het blauwe team zich omhoog en al snel namen zij de koppositie van het witte team over. Het rode team lukte het helaas maar niet om aan te haken, maar dapper streden zij door.

De uitslag:

De eeste plek was voor het BLAUWE TEAM met 71 punten!
De tweede plek was voor het WITTE TEAM
De derde plek was voor het RODE TEAM

Na afloop van de show ging het feest gewoon door met de super gezellige after-party! Hits van nu, afgewisseld met meezingers van Marco Borsato en dance-knallers uit de jaren ’90 maakte van de after-party een groot succes! Al roeiend hebben we de avond afgesloten en we kunnen terugkijken op een geslaagde avond voor iedereen!

Volgende keer zullen we nog een extra after-after party geluidssetje meenemen, dan kunnen we het feestje nog even voortzetten in het Atrium!

Iedereen super bedankt voor jullie deelname, jullie inzet en de goede zorgen en we laten over 3 jaar weten wat het thema van de feestweek van 2016 gaat worden, dan zijn wij weer van de party met een volledig nieuwe en andere show!

Hieronder vind je de foto’s! Reacties zijn zeer welkom en volg ons ook op Twitter of Facebook aan de rechterzijde van deze pagina!

[nggallery id=102]

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Suus
    26 augustus 2012 om 16:00

    Bedankt voor de leuke avond!! En voor de schort natuurlijk!!

  • Arian
    27 augustus 2012 om 10:19

    Wat maken jullie er met deze geweldige show een leuke avond van, zeg! Bedankt!