Derde kerstdag brandweer Aarle-Rixtel

Elke jaar op derde kerstdag wordt het vrijwillige brandweerteam van Aarle-Rixtel getrakteerd op een bingo met prachtige prijzen! Omdat dit jaar derde kerstdag op een zaterdag viel, kon dit mooi gecombineerd worden met de partneravond en kon Groots uitgepakt worden met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Met wat glibberen en glijden waren we mooi op tijd aanwezig en konden we mooi op tijd beginnen! Met captains John, Arjan en Freddy werden de drie teams prima in bedwang gehouden. Het rode team stond wel aan kop, maar wist niet echt los te komen. Met een pauzestand van 39 punten voor team wit, 49 voor team blauw en 59 voor team rood kon het in de tweede helft nog alle kanten op, zelfs de goeie.
In de tweede helft wist team rood pas echt te scoren en nam een flinke voorsprong. Nog even werden ze door team wit en blauw tegengewerkt met Ons Drieka, maar na 2 uur strijd ging team rood toch met de overwinning naar huis met 105 punten, gevolgd door team blauw met 95 punten en tot slot team wit met 83 punten.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en wij wensen jullie een goed 2015! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder