De Grote Groep 8 Show Basisschool ’t Palet

De Grote Groep 8 Show ging vandaag in premiere bij groep 8 van Basisschool ’t Palet uit Heeswijk-Dinther. Het was een fantastische avond met alle schoolverlaters en begeleidende leraren in Eersel, een avond om niet snel te vergeten!

Deze fantastische avond begon met het indelen van alle kinderen in team Rood, Wit of Blauw en het aanstellen van de captains Eline, Meike en Juul! Dames, jullie hebben het knap gedaan vanavond! De 3 teams waren heerlijk aan elkaar gewaagd. Team wit lag eerst wel een klein stukje achter, maar al bij de pauze lagen de scores dicht bij elkaar. Het was super knap hoe iedereen de liedjes en logo’s wist te raden, de spreekwoorden wist te vinden, het verhaal aan elkaar kon doorvertellen en de juiste woorden met de schorten wist te maken. Het ging er fanatiek aan toe en elk team heeft wel een keer aan kop gelegen. Jullie waren allemaal winnaars voor ons, maar de eer ging toch naar team blauw met 76 punten. De tweede plek was voor team wit met 70 punten en op een knappe derde plek het rode team met 69 punten.

Iedereen nog een fijn kamp toegewenst, veel plezier nog in de laatste paar weken op basisschool ’t Palet en veel succes op je nieuwe school!
Groetjes Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Francis Mikkers
    25 juni 2015 om 13:47

    Hele leuke foto’s. Leuk om te zien dat iedereen een superleuke avond had. Deze avond is een mooie herinnering vooral voor de kinderen. Bedankt dat jullie deze show georganiseerd hebben.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder