Dansgroep Vinutsu met Ik Hou Van Brabant

Op deze mooie lentedag in februari vond het eerste uitje van dansgroep Vinutsu plaats en het Pop-Up Uitjes team moest daar natuurlijk bij zijn om er met de Ik Hou Van Brabant show een onvergetelijke middag van te maken!

Nadat we gezien waren bij restaurant Nederheide, hoefde de organisatie van dit uitje met de dansgroep niet lang na te denken en boekte zo de Ik Hou Van Brabant spelshow. Met deze wereldkampioenen Street Dance hadden we natuurlijk wel een heel bijzonder gezelschap voor ons staan. Het fanatisme dat deze jongens en meisjes hebben bij het dansen kwam vandaag ook weer naar voren! Met een mix van vragen en muziek over Brabant, afgewisseld met fotovragen en benaderingsvragen over de dansgroep werd het een overgetelijke middag. Natuurlijk mocht op zijn tijd de humor en gezelligheid niet ontbreken en waren onze (speciaal voor deze editie alcoholvrije) Drieka’s niet veilig!
Team blauw ging er al meteen als een speer vandoor en liet team rood en wit ver achter zich. Gedurende de show deden deze 2 teams hun best om het blauwe team nog te pakken, maar het blauwe team bleek te sterk. Met 92 punten gingen zij er met de overwinning vandoor. Team wit eindigde als tweede met 56 punten en tot slot team rood met 53 punten.
Allemaal ontzettend bedankt voor jullie fanatieke deelname! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Sara
  19 februari 2019 om 11:10

  Echt heel erg bedankt voor alles! Het was super gezellig, en we hebben er allemaal heel erg van genoten. Een dag die wij niet meer zullen vergetenšŸ˜Š

 • Toontje
  19 februari 2019 om 16:07

  Geweldig om jullie hier te gast te hebben! De kids hebben echt genoten! Jullie waren erg professioneel!
  Van ons een dikke 10!

 • Annette
  19 februari 2019 om 23:50

  Wat een leuke middag hadden de dansers!!

 • Annette
  22 februari 2019 om 11:07

  Vinutsu heeft genoten! Het was supergezelligšŸ˜€šŸ˜€

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder