CV Altiet Zat, mooi feestje bij Zin In Geffen

30 april, voorheen ook wel bekend als Koninginnedag, maar vandaag het feest van CV Altiet Zat met de Ik Hou Van Brabant spelshow bij “Zin In Geffen” in Geffen natuurlijk!

Met een carnavalsclub weet je van te voren al dat het een gezellig feestje gaat worden. Met het kiezen van de juiste outfit begon het al met de voorpret. Het was wel duidelijk wie er in team rood, wit of blauw zat, ook zonder onze bekende petjes. Na de aftrap gingen team blauw en wit samen aan kop, terwijl team rood nog wat achterbleef. Met de inbreng van Bas werd het er voor team rood niet altijd beter van 😉 gelukkig wist het rest van het team nog wel wat te compenseren zodat de achterstand niet al te groot werd. Naar mate de show vorderde bleek wel dat team Wit eigenlijk zo’n beetje in alle spellen wel het beste was: Het schortjesspel: gewonnen. Het plaatsnamenspel: gewonnen. Het logospel: gewonnen. Ondanks de goede poging van team blauw om team wit 10 punten in de min te zetten, bleek het witte team niet te stuiten en gingen er met 72 punten met de overwinning vandoor. Team blauw eindigde als tweede met 65 punten en tot slot team rood met 44 punten.

CV Altiet Zat, bedankt voor de gezellige middag. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder