Buurtvereniging uitje op locatie Heesch

Het buurtvereniging uitje op locatie Heesch was er weer 1 voor in de boeken. Met Buurtvereniging De Heilige Eik hebben we er weer een mooi feestje van gemaakt met de Welcome On Board Spelshow!

Na het succes van enkele jaren geleden waren we vandaag voor de tweede keer te gast bij deze gezellige buurtvereniging. Waar we vorige keer met de Ik Hou Van Brabant show er een succes van hadden gemaakt, waren we vandaag helemaal in vakantiestijl met de Welcome On Board show. Zo was iedereen verkleed in de stijl van zijn of haar team. Zo zaten we met een mooi stel Mexicanen, Hollanders en Oostenrijkers in de tent onder de heilige eik. Het was een show vol met muziek, spellen, opdrachten en bovenal veel gezelligheid! Tijdens de show was er regelmatig last van lichte tot matige turbulentie, maar dat mocht de pret niet drukken. In de 2 rondes wist onze stewastress de boel lekker op te zwepen. Het was een close finish, maar team Holland ging uiteindelijk met de eerste prijs naar huis met 69 punten. Team Oostenrijk eindigde als tweede met 66 punten en tot slot team Mexico met 58 punten.
Dames en heren, bedankt voor dit gezellige uitje op locatie Heesch en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Mind Your Step!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder