Buurtvereniging uitje buurt Voorbolst

Het buurtvereniging uitje van buurtvereniging Voorbolst uit Erp werd gevierd met een fietstocht, een fantastisch middagprogamma (Onze Ik Hou Van Brabant show) en een lekkere BBQ.

Eigenlijk stond er voor deze middag een buitenactiviteit gepland, maar vanwege de slechte weersverwachting werd het Pop-Up Uitjes team ingevlogen naar camping De Meerdonk in Heeswijk-Dinther. Nou, dat was zeker geen verkeerde keuze, want het werd een middag om niet snel te vergeten. In 3 teams werd er gestreden om de eeuwige roem en de eerste prijs natuurlijk. De Ik Hou Van Brabant show werd als vanouds gespeeld met team Rood, Wit en Blauw. Het ene team had deze middag wat meer geluk dan het andere team. En voor team wit: Jullie hebben waarschijnlijk heel veel andere kwaliteiten 😉 ! Het ging er enthousiast aan toe en met een flinke dosis gezelligheid en fanatisme hadden we na 2 spelrondes dan toch een winnend team: Team Blauw met 99 punten! Team rood eindigde als 2de met 71 punten en tot slot het Witte team onder leiding van Wilma met 30 punten.
Leden van buurtvereniging Voorbolst, het was weer een uitje waar we nog lang aan zullen denken! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder