Buurtvereniging De Kuil kiest voor Ik Hou Van Brabant entertainment

Iedere 5 jaar viert buurtvereniging De Kuil uit Luyksgestel haar lustrum met een groot feest in een prachtige feesttent. Zo ook dit jaar, maar toch was dit jaar compleet anders als alle voorgaande jaren, want het Ik Hou Van Brabant team verzorgde het entertainment. Het was ons debuut in Luyksgestel, maar met zo’n publiek was het geen enkel probleem om er weer een mooi feest van te maken.

Met een mooie groep van ruim 80 leden van de buurtvereniging van 16 tot 86 jaar startte de Ik Hou Van Brabant spelshow rond kwart voor negen. Iedereen had een rood, wit of blauw petje gekregen en nam dan ook plaats in het juiste team. Nadat het bestuur even in het zonnetje was gezet, werden er de eerste rondes lekker wat punten gescored door alle 3 de teams. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en met het raden van bekende Brabanders en Brabantse liedjes, het spellen van het schorten- en merkenspel en nog vele andere onderdelen is er flink gestreden om de overwinning. Na ruim 2 uur moesten het witte en rode team toch hun meerdere erkennen in het blauwe team, want dat team ging met de overwinning naar huis.

De Uitslag:
1. Het Blauwe Team met 86 punten
2. Het Rode Team met 77 punten
3. Het Witte Team met 56 punten

Kei bedankt voor de gezellige avond en wie weet komen we elkaar nog eens tegen, binnen of buiten Luyksgestel, voor een buurtvereniging, bedrijfsuitje of familiefeest!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Rikie van Montfort
  25 augustus 2013 om 08:23

  Ik vond de spelshow heel geslaagd.

  met vr. groet

 • Jet Verhoeven
  26 augustus 2013 om 17:17

  Mede dankzij jullie geweldige spelshow is ons jubileumfeest 40 jaar “De Kuil” een superfeest geworden. Manon en Jeroen Bedankt!!! Jet Verhoeven

 • karin daris
  26 augustus 2013 om 22:17

  echt een super leuke avond gehad ,
  zo grappig dat ik zo,n lief hondje was haha , ik had me zelf echt niet herkend , m.n dochter zag het als eerste !
  maar ik hou jullie zeker in gedachten als ik nog eens een personeelsfeest moet regelen of iets
  bedankt ! groetjes karin daris

 • Desirée Dekkers
  27 augustus 2013 om 18:09

  Het was een erg gezellige avond, mede dankzij jullie spelshow `Ik hou van Brabant`. Iedereen was erg enthousiast, de groepen gingen tegen elkaar op en iedereen wilde winnen!