Buurtfeest Reizigershof Oss

Nadat Wendy de Ik Hou Van Brabant spelshow had gedaan met haar collega’s van de Beekgraaf, wist ze dat het visitekaartje nog wel eens van pas kon komen. Vandaag was het dan zover dat het Ik Hou Van Brabant team een gezellige show verzorgde voor het buurtfeest van buurtvereniging Reizigershof in Oss.

Het clubke was niet zo groot, zodat we besloten om met twee teams te spelen: Team rood en wit. Binnen 5 minuten was de polonaise al ingezet, dat beloofde een mooie avond te gaan worden! Het witte team nam al gelijk de leiding na het raden van de Brabanders die vanuit een dier tevoorschijn kwamen. Maar het rode team liet zich niet uit het veld slaan en zette de achtervolging in. De liedjes waren echt het onderdeel van team rood en met 10 punten op het rad kwamen ze nog dichtbij team wit. Maar na 2 rondes was het wel al duidelijk, team wit met de overwinning naar huis en team rood werd tweede!

Kei bedankt voor jullie enthousiaste deelname! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Benita
  22 november 2014 om 13:51

  Het was een hele gezellige avond. Een aanrader!

  • helma
   22 november 2014 om 18:19

   het was een hele gezellige avond.leuk bedacht

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder