Buurtfeest Buurt Willebrord uit Heeswijk

Tja, zomer, die is dit weekend ver te zoeken. Gelukkig waren er nog enkele tenten voor handen zodat alle buurtleden van Willebrord uit Heeswijk toch droog stonden. Zelfs de BBQ had een afdak gekregen en dat was maar goed ook. Want tijdens de Ik Hou Van Brabant Show kwam het af en toe echt met bakken uit de hemel. Met wat wasknijpers en helpende handjes hebben de meesten het toch droog kunnen houden!

Einduitslag
Vanwege het heugelijke feit dat deze buurtvereniging 5 jaar bestond, uh 4 jaar, werd er flink uitgepakt. Een BBQ in amerikaanse stijl en als hoogtepunt de Ik Hou Van Brabant spelshow. De kinderen hadden ineens geen tijd meer om te voetballen en de ouderen hadden eigenlijk geen tijd meer voor bier, want iedereen wilde hun eigen team helpen om te gaan winnen!
Het blauwe team nam al vroeg de leiding, maar moest in de loop van de show zijn meerdere erkennen in het witte team. Toen het rode team in de laatste merken ronde een flink aantal punten wist te scoren had iedereen nog kans om met de overwinning naar huis te gaan. De eindronde was nog nooit zo spannend en de einduitslag is dan ook uniek:

Bedankt voor jullie enthousiaste inzet!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Anja en Jos
  23 juni 2013 om 12:52

  Hoi Manon en Jeroen.

  Inderdaad met het weer was het minder maar dat mocht de pret niet
  drukken. We hebben een leuke avond gehad en alle team’s deden
  goed mee. Dat kan je op de foto’s wel zien. Jammer dat we niet
  gewonnen hebben maar het scheelde niet veel. Manon, Jeroen en
  alle buren bedankt voor de geslaagde en gezellige avond.

  Jos en Anja.

  • gerda
   23 juni 2013 om 16:42

   Het was ‘n superfeest, iedereen vond het geweldig!
   Jullie nog bedankt, Gr Gerda