Brandweeruitje Oisterwijk met Ik Hou Van Brabant

De rook kwam ons al tegemoet en buiten stond de Brand al klaar op de brandweerkazerne in Oisterwijk. Gelukkig was de rook slechts afkomstig van de speklappen op de BBQ en werd er goed van de Brand pils gedronken. Vandaag werd het 60 jarig jubileum gevierd met de Ik Hou Van Brabant spelshow op de kazerne in Oisterwijk!

Vandaag waren Kees, Frank en GertJan de bevelvoerders van team rood, wit en blauw om er onder hun bevel een mooie avond van te maken. En er een mooie avond van maken is gelukt! Er werd flink gestreden om de eerste plek. Leek het er eerst op dat de strijd tussen team wit en blauw zou gaan, bleek later het rode team er met de overwinning vandoor ging. Met name het reactievermogen bij het logospel brachten flink wat puntje in het laatje. Kees, we dachten echt dat het bij de brandweer om onderling vertrouwen ging, dus dat je op het eind die 6 punten ook nog eens aan je eigen team gaf, zal je vast nog jaren aan moeten horen!
Heren en dames van de brandweer en aanhang, het was een mooie avond, waarbij de eerste prijs naar team rood ging (101 punten), gevolgd door team blauw (80 punten) en de derde plek was voor team wit (77 punten).

Kei bedankt en vergeet niet om onder de foto’s een reactie achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Cees Neggers
  5 juli 2015 om 21:44

  Wat een leuke avond! Als team rood hadden we de eerste vraag al meteen goed en dat beloofde wat. Maar al snel raakte we achterop. Door de spelleiding werden we hier regelmatig aan herinnerd. We hebben toen besloten om alle remmen los te gooien en schuwde daarbij ook geen enkel middel meer om die eerste prijs binnen te slepen. Wat ook gelukt is. Hierbij zijn we (te)ver gegaan. Ik ga kijken of er de komende oefenavond nog iets te redden valt zodat we toch weer met iedereen vriendjes kunnen worden.
  Ik wil de spelleiding namens de gehele brandweervereniging hartelijk danken voor de geweldige avond. De reacties van de leden waren zeer positief.
  Namens bevelvoerder Cees, team rood en dus ook het winnende team.

 • Annita Schepens
  6 juli 2015 om 09:45

  Geweldig, wat hebben we genoten.
  spelshow zit prima in elkaar.
  groet annita

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder