Brandweer uitje Valkenswaard

Het brandweer uitje van brandweer Valkenswaard werd dit jaar helemaal in Brabantse stijl gevierd en daarom mocht de Ik Hou Van Brabant spelshow natuurlijk niet ontbreken!

Gelukkig konden we de 2de show van deze avond een uurtje naar achteren schuiven, waardoor we de brandweer kazerne nog even onveilig konden maken. Ondanks dat het de verkorte versie van de show was, werd er zeker niet minder fanatiek gestreden en werd er minimaal gezelligheid gemaakt voor een complete avond! Of het er nou echt aan lag dat captain Willem van team Wit te laat was zullen we nooit weten, maar helaas eindigde team wit als derde met 57 punten. Team rood en blauw gingen mooi gelijkop qua scores, maar team blauw trok uiteindelijk aan het langste eind en won deze show met 71 punten waardoor team Rood automatisch op de tweede plek eindigde met 63 punten.
Brandweermannen en -vrouwen, het was een top brandweer uitje bij jullie op de kazerne in Valkenswaard! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk! Graag nog eens tot ziens!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder