Ik Hou Van Brabant 2.0 voor het Brandweer uitje Berlicum! De eerste Ik Hou Van Brabant show in 2011 was zo’n groot succes dat we dit jaar weer terug móesten komen om bij het jaarlijkse uitje van de vrijwillige brandweer in Berlicum aanwezig te zijn!

Ongeveer het enige wat nog hetzelfde is als 8 jaar geleden is dat we nog steeds 3 teams hebben met rode, witte en blauwe petjes! Zo was vandaag iedereen weer ingedeeld in 1 van de teams om samen de strijd aan te gaan. De eerste paar minuutjes werd er nog aarzelend gekeken, maar al snel was de sfeer weer als vanouds! Het was duidelijk te zien dat deze brandweermannen en -vrouwen goed aan elkaar gewaagd waren. Was het ene team beter in het raden van de bekende Brabanders, scoorde het andere team weer ongekend veel punten met de logo’s of het plaatsnamen spel. Na de eerste helft lagen de scores nog lekker dicht bij elkaar, maar in de tweede helft werd het verschil wel gemaakt. Met een klein beetje vals spel met de Drieka’s (Zie foto’s 😉 ) wist uiteindelijk team wit te winnen met 95 punten. Team blauw eindigde als tweede met 62 punten en tot slot team rood met 56 punten!
Dames en heren van de vrijwillige brandweer uit Berlicum, bedankt voor deze gezellige avond en graag weer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Linda
    9 april 2019 om 22:33

    Hele leuke avond gehad! Heel veel enthousiasme, gezelligheid en plezier gehad! Een goed geregelde quiz/spel!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder