Brandweer Helmond-Brandevoort met Ik Hou Van Brabant

De elfde van de elfde, een mooie Brabantse datum voor een feestje. Met het Helmond-Brandevoort brandweerkorps en het Ik Hou Van Brabant team ging dat feestje bouwen prima!

Zoals wij het meestal met de brandweer meemaken, waren de korpsleden aardig aan elkaar gewaagd en waren ze niet vies van strijd en een geintje. Met captains Joost, Ton en Dennis werd er flink gestreden om de overwinning. Het blauwe team van Dennis had wat moeite om punten te verzamelen en hing lang aan de achterste mem. Pas toen het topo-spel kwam, waren ze los waardoor team blauw op de tweede plek eindigde met 54 punten. Team Wit ging al gelijk aan kop, maar binnen enkele vragen waren ze deze voorsprong ook weer kwijt door “De PECH Van Joost”! Ondanks het fanatisme (met name ook in het stelen van de Drieka’s) ging team rood met de derde plaats naar huis met 49 punten.
Gefeliciteerd Team Wit, jullie waren de winnaars met 83 punten! Bedankt allemaal voor de gezellige avond. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder