Brabants feestje met Buurt D’n Eik

Het uitje van buurtvereniging D’n Eik in Heesch heeft ieder jaar een thema. Dit jaar was het thema “Brabant” en dan mag de originele “Ik Hou Van Brabant” spelshow natuurlijjk niet ontbreken!

Zojuist stonden we nog met een buurtvereniging in Heeswijk de Welcome On Board show te spelen. Niet veel later waren we alweer in Heesch met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Alles en iedereen van de buurt was rood met wit, geheel in Brabant stijl. De 3 teams waren zo gevormd en al snel werd er gestreden onder het genot van de nodige biertjes en wijntjes. Al snel stond team rood aan kop en het is maar zelden dat een team bij de pauze met een score van minder dan 10 punten staat. Team Wit is dat vandaag gelukt met 5 punten… Gelukkig werden er in de tweede helft door team blauw en team wit toch nog flink wat punten gescoord waardoor bij de finale toch nog alles mogelijk was.
De einduitslag was als volgt:

  1. Team Rood met 80 punten
  2. Team Blauw met 48 punten
  3. Team Wit met 40 punten
    Leden van buurtvereniging D’n Eik, bedankt voor dit gezellig uitje en graag tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Bart derksen
    3 juli 2019 om 20:27

    Ik wil jullie bedanken voor de super leuke avond namens onze buurtvereniging d n eik. We hebben het echt super leuk gehad bedankt

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder