Battle of Carnaval – Sleutelteruggave Bernheze

Het zit er weer op voor de Snevelbokken, Snevelgeiten, Zandkruiers, Piereslikkers, Wevers en Krullendonkers. Het is weer tijd om de heerschappij over de dorpen in Bernheze terug te geven aan de burgemeester en wethouders tijdens de traditionele sleutelteruggave!

Dit jaar vond de sleutelteruggave plaats bij zaal Stanserhorn in Heeswijk-Dinther en de organisatie hoefde niet lang na te denken wie deze avond zou begeleiden: Het team van Ik Hou Van Brabant natuurlijk. Met de Battle Of Carnaval streden de (jeugd) prinsen en prinsessen, adjudanten en burgemeester of wethouder om de hoofdprijs. Voor elke vereniging die afviel restte er niets anders dan het teruggeven van de sleutel aan één van de aanwezige wethouders Rien Weideven, Peter van Boekel en Rein van Moorselaar of aan burgemeester Marieke Moorman. In een rap tempo werden in 3 rondes vragen over carnaval gesteld en werden de nodige spelletjes gedaan en meezingers ingezet, onder andere door blaaskapel De Pindullekes.
Het was een skônne afsluiting van de carnaval. De dagelijkse leiding is weer in handen van het college van B&W, op naar carnaval 2019!
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Alaaf!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder