Afsluiting Carnaval 2013 HDL

Carnaval 2013 zit er weer op, tijd voor de afsluitende avond voor alle vrijwilligers, de stichting, de dansmariekes, de raad van 7, prinses Marianne met haar adjudant Wouter en iedereen die we hier nu vergeten. Natuurlijk heeft het Ik Hou Van Brabant team weer een speciaal Carnaval HDL sausje over de Ik Hou Van Brabant show gegoten om er een prachtig feest van te maken!

Na de spetterende openingsact van de dansmariekes, werden 3 teams gevormd. Elk team had 1 van de afscheidnemende oud prinsen als captain: Het Blauwe Team had als captain Len van Houtum, voor het Witte Team was dit Corlix van de Rakt en voor het Rode Team was dat Ton van der Heijden. Met deze 3 teams hebben we unne skone avond gehad waarbij we veel gelachen hebben om de verbouwde foto’s van de aanwezigen, de zangkunsten van de captains en de roddelverhalen over de afgelopen carnaval.

Na een kleine 2 uur konden we toch echt maar 1 team als winnaar uitroepen en dit was met grote voorsprong:
Het Rode Team met 103 punten. Op de tweede plaats is het witte team geeindigd met 37 punten en de laatste plek was helaas voor het blauwe team met 33 punten.

Iedereen kei bedankt voor al het werk van het afgelopen carnavalsseizoen, voor jullie gezelligheid deze avond en voor de zeer gezellige after-party!! Het bleef nog lang onrustig!

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat is altijd leuk! Volg ons op twitter @ikhouvanbrabant of like ons op Facebook

Houdoe Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marjo lucker
  17 maart 2013 om 10:24

  Hoi Manon en Jeroen,

  Ik hou van Brabant want daar vieren ze de beste carnaval! Zet ikhouvanbrabant en de carnavalsvereniging HDL bij elkaar en het wordt een prachtig feest. Bedankt!

 • Ton van der Heijden
  18 maart 2013 om 17:19

  Manon en Jeroen,

  We hebben een gezeligge afsluitings avond gehad mede door jullie toe doen, ik en ik denk vele met mij vonden het een leuk in elkaar gezet spel van ik hou van brabant. Ik wens jullie samen nog heel veel gezelligge avonden, maar dat zal zeker wel lukken. Ik zou zeggen op naar carnaval 2014.

  groetjes Ton en Marja van der Heijden

 • Jitte Verhoeven
  20 maart 2013 om 18:22

  Hallo Manon en Jeroen ook wij vonden het heel erg leuk.
  Groetjes van jitte-Yvonne-Marc Verhoeven.