Afsluiting brandweer weekend in De Rips

Dat brandweermannen er een feestje van kunnen maken dat hadden we gisteren in Lith al gemerkt. Vandaag was het Ik Hou Van Brabant team uitgenodigd om de afsluiting van het brandweerweekend van korps de Rips te verzorgen. Ondanks het zware weekend vol activiteiten, veel eten en genoeg drinken, was iedereen nog vol energie en bloedfanatiek!

In de remise was plek genoeg om er een mooi feestje van te maken en met de deur open was het daar ook prima vol te houden. Met de nodige biertjes en wijntjes (Alle voorraad moest tenslotte op) werd er gestreden om de eerste plek in de Ik Hou Van Brabant spelshow. Ik weet niet wat dat is met brandweermannen en rood, maar net als gisteren wist ook vandaag team rood niet echt uit de startblokken te komen. Tussen de spellen vol muziek, bekende Brabanders en Brabantse merken liep toch wel de rode draad van Ons Drieka. Jongens wat was het toch lastig om die fles in bezit te houden, het viel mee dat er geen gewonden zijn gevallen. Na 2 spelrondes stond team rood nog steeds op een ruime achterstand en deze bleek ook niet meer in te halen. Team rood eindigde op de derde plek met 35 punten, gevolgd door team blauw met 80 punten en het witte team ging met een ruime voorsprong met 107 punten met de overwinning naar huis!
Brandweerlui en partners, ontzettend bedankt voor de gezelligheid. De beentjes zullen wel snel omhoog gegaan zijn en de luikjes gesloten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder