50ste verjaardag Mariëlle

Je bent stewardess, je wordt 50 en je geeft een feestje. Wie en wat mag er dan niet ontbreken? Natuurlijk, het team van Pop-Up Uitjes met de Welcome on Board show!

Speciaal voor de verjaardag van Marielle werd het Pop-Up Uitjes team ingevlogen naar het Ketelhuis in Eindhoven. Een beleving compleet met boarding tickets die door onze stewardess werden uitgereikt bij ontvangst en een show vol vakantievragen en opdrachten. Team Holland, Mexico en Oostenrijk namen het tegen elkaar op in deze gezellige spelshow. Met de buurtjes, best friends en familie van Mariëlle en Sander hebben we een mooi feestje gebouwd op 1,5 meter. En toch kan er maar 1 team winnen en dat was deze keer team Mexico! Olé! Team Oostenrijk eindigde op de tweede plek en team Holland eindigde ondanks de fanatieke captain Brigitte op de derde plek.
Ladies & gentlemen, bedankt voor de ontzettend gezellige vlucht en graag nog eens tot ziens!
Mind your step!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marielle
    13 september 2021 om 18:57

    Het was mijn leukste en gezelligste verjaardag ooit 🥳. Pop-up uitjes bindt en verbindt de avond en de mensen met elkaar. Gelijk zat de sfeer er helemaal in en ondanks de 1,5 meter regel geweldig om te doen met een groep mensen. Absolute aanrader! Alles tot in de puntjes geregeld en met een persoonlijke touch. Dank jullie wel Pop-up uitjes!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder