50 jaar getrouwd en je wilt bij het vieren van je 50 jarig huwelijk ontzettend leuk entertainment voor jong en oud? Pop-Up Uitjes bellen!

En zo belden Leo en Marga ons op om voor hun 50 jarig jubileum een onvergetelijke middag te organiseren in Mierlo. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow moet dat zeker wel lukken. Speciaal voor deze middag maakten wij de show persoonlijk met foto’s en vragen en dat maakte samen het succes van deze middag. Met een ontzettend leuk en divers publiek en ons enthousiasme werd het al snel een feestje. De vragen werden afgewisseld met opdrachten en muziek en zo werd er enthousiast meegedaan door jong en oud. Wat zagen wij iedereen genieten en met een kleine afterparty voor de jeugd was het volgens ons echt een succes.
Na 2 spelrondes was team rood met 56 punten als winnaar uit de bus gekomen. De tweede plek ging met 47 punten naar team blauw en tot slot eindigde team wit met 39 punten op de derde plek.
Dames en heren, jongens en meisjes, wat hebben we een mooi 50 jarig huwelijk gevierd samen met Leo en Marga! We zien jullie graag nog een keer terug op een feestje en als je nog een reactie hebt, laat die dan onder de foto’s even achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marga en Leo
    8 juni 2022 om 16:54

    Beste Manon en Jeroen, vanaf de eerste kennismaking was er een heel goede klik en het verwachtingspatroon dat ontstond werd nadien volledig waargemaakt. Ook wij waren verrast door de leuke vragen en opdrachten en jullie enthousiasme dat leidde tot een geweldige sfeer.
    Jullie speelden daar enorm goed op in!
    Om met jullie woorden af te sluiten: “houdoe en bedankt!”

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder